Senaste inläggen

Av Filip - 7 september 2009 18:23

Som någon nämnde så blev det vinst med 20min för Colting och Flinta inte 7min som jag skrev. Enligt uppgift så hade Anttis Mayflies spruckit så dom fått stanna och tejpa med silvertejp ett par ggr, men det hade antagligen blivit en andraplats ändå.


Det har kommit upp lite bilder från Kalmar som jag redan ser tillbaka på med en nostalgisk klump i halsen:


Så här glad blev Kicken när han insåg att det var jag som legat bakom honom och krafsat på fötterna 98% av simningen. Kicken till höger och jag lika glad till vänster.


Jag kämpar mot illamåendet på löpning. Och ja, det är LillKötta som skuggar bakom på MTB.Av Filip - 6 september 2009 16:02

har fått rapport om att colting å flinta gick i mål som segrare med antti å björn 7min bakom. om tiderna stämmer så var det banrekord m över en timme! Nästa år kommer jag vara med. Då jäklar!

Av Filip - 6 september 2009 12:10

Senaste uppdateringen är lite illavarslande, Colting och Flinta verkar dra ifrån men bara marginellt. Efter 6 timmars körning ligger Antti och Björn 7 min efter men det är ju nu loppet börjar!


Go girls!

Av Filip - 6 september 2009 10:41

Lite motstridiga uppgifter nu men enligt Anttis fruga leder nu Colting och Flinta igen, 3 min ner ligger Antti och Björn och därefter Jocke och Örjan...


Kom igen nu gubbar!

Av Filip - 6 september 2009 10:28

Ett SMS från skärgården säger att Colting och Flinta fått fart under fötterna och nu är hack i häl på Antti och Björn. Antti och Björn verkar dock vara vid gott mod men Björn börjar se sammanbiten ut. Colting klagar högljutt.

Av Filip - 6 september 2009 10:01

Plötsligt kommer GPS-trackingen igång och Antti och Björn har gått upp i ledningen! Ca 700m försprång framför Colting och Flinta. Yes!  På tredje plats nu Coach Mike och Kicken som precis gått om Örjan och Jocke. På fjärdeplats ett stenhårt mixlag: Ingrid Stengård + Mikko Kolehmainen. På 5e plats übercyklisten Björn Andersson och Daniel Halldén.


Hur länge ska Coach Mikes ben hålla? Han är grym simmare med tjoget SM-guld i långdistanssimning men med en 2m lång kropp är man inte så smidig i terängen....

Av Filip - 6 september 2009 09:47

Självklart ligger gps-trackingens hemsida nere. Har den någonsin funkat problemfritt? Har haft kontakt med Anttis fru som sitter i en av säkerhetsbåtarna. Så här ligger det till efter 3.5 timmes körning:


Colting och Flinta leder med 3-4 minuter före 2 jagande lag: Det ena verkar vara de gamla triathleterna Joakim Axelsson och Örjan Axelsson. Dessa gubbar är starka simmare och det är mycket simning de första 3 timmarna. Tätt därefter jagar Antti och Björn. Ha is i magen, Antti brukar hiva röv först efter 5-6 timmar. Hoppas Björn kan fälla ner ett riktigt tjockt pannben och hålla ihop i tempot.

 På fjärde plats, 10 minuter efter treorna jagar Coach Mike och Kicken men verkar tappa på täten. På 5e plats, ganska överraskande Sjöodjuret Stefan med kompis. Därefter 2 lag från Attackdykarna.


Magen gör ont, känns som ett smart beslut att stå över idag. Men oj, vad gärna jag skulle vilja vara med!

Av Filip - 5 september 2009 10:27

Vem passar inte bättre som stand-in för en magsjuk triathlet än självaste Bajs-Björn?! Följ Antti och Björn (Svea/Parkerhouse) live på http://www.multisportlive.com/CompetitionSL.aspx?courseid=102

22500kr i prispotten. Jag tror på seger.

Skapa flashcards